Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@01:25:37 GMT

ظهور اسنپ چت با یک مدیر جوان

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۵۲۴۴۲

ظهور اسنپ چت با یک مدیر جوان

هر روز بر تعداد کاربران شبکه‌های اجتماعی افزوده می‌شود و فعالان حوزه فناوری هم با در نظر گرفتن نیازهای روز مردم اقدام به طراحی و تولید یک اپلیکیشن تازه می‌کنند. یکی از این شبکه‌های اجتماعی، «اسنپ چت» است که توسط «ایوان اشپیگل» از مردان دنیای تجارت و اهل امریکا به سرانجام رسید.

وی که در سال 1990 در لس آنجلس و در خانواده‌ای از وکلا متولد شد در حالی که در آوریل 2011 در رشته طراحی محصولات دانشگاه استنفورد تحصیل می‌کرد، یک اپلیکیشن را ارائه و ایده یک برنامه محبوب با اشتراک‌گذاری عکس و فیلم را توسعه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اشپیگل که علاقه زیادی به دنیای تجارت داشت هنگام تحصیل، سر کلاس دانشجویان ارشد حضور می‌یافت تا بتواند اطلاعاتش را درباره کارآفرینی و سرمایه‌گذاری خطر پذیر افزایش دهد. برای این منظور همیشه تلاش می‌کرد تا از توصیه‌های «اریک اشمیت» مدیرعامل گوگل و «چد هرلی» مؤسس یوتیوب بهترین استفاده را بکند.
وی در این دانشگاه با رجی براون و بابی مورفی، از مؤسسان بعدی اسنپ چت آشنا شد و با همکاری آنها ایده وی سریع‌تر به نتیجه رسید. اشپیگل همراه با دوستانش ابتدا نمونه اولیه این اپلیکیشن را با نام Picaboo در سال 2011 طراحی کرد که البته بعدها به‌نام اسنپ چت تغییر نام داد.
محبوبیت این اپ در سال 2012 افزایشی چشمگیر یافت و تا پایان این سال تعداد کاربران فعال روزانه این اپلیکیشن به یک میلیون نفر رسید. این برنامه به کاربران امکان می‌داد عکس‌هایی را که بسرعت ناپدید می‌شدند، ارسال و شواهد فعالیت‌های غیرقانونی را فاش کرده و سپس پاک کنند. البته همکاری اشپیگل و بابی مورفی چندان دوام نیاورد و کار این شبکه اجتماعی بدون مورفی ادامه یافت. در پاییز سال ۲۰۱۳ مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک، پیشنهاد خرید اسنپ چت را به قیمت ۳ میلیارد دلار به اشپیگل داد اما وی این پیشنهاد را نپذیرفت. سرانجام هنگامی که اسنپ چت در اوایل سال 2017 عمومی شد، بنیانگذاران آن از موفقیت‌های کسب شده متعجب شدند.
البته بنیانگذاران این شبکه اجتماعی از آرزوهای خود نیز دست نکشیدند. اشپیگل به دنیای هنر و موسیقی علاقه‌ای وافر داشت و سرانجام همراه با دوستش مورفی در سال 2017 حدود 13میلیون سهم این کمپانی را به یک مؤسسه غیرانتفاعی ویژه هنر و تحصیل جوانان اهدا کرد و نام این مؤسسه را نیز بنیاد اسنپ گذاشت تا بتواند به جوانان در این حوزه کمک کند تا استعدادهایشان شکوفا شود. مدیران اسنپ چت در روزگار کرونایی نیز در کنار مردم بودند و 3 میلیون دلار به افرادی که زندگی‌شان تحت تأثیر کرونا سخت‌تر از قبل شده بود کمک کردند.‌

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اسنپ چت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک مصاحبه جذاب با کیلین مورفی درباره فیلم «چیزهای کوچک مانند این»
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • داستان قتل مدیر عالیرتبه شهرداری تهران با خیانت همسرش
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟